Professional Diploma in UX Design

Fanny Truijens

Recensies
UX & UI design

★ ★ ★ ★ ★ Certified User Experience Design professional

Profielfoto Fanny Truijens

“Nieuwsgierig, doortastend en verfrissend, zo zou ik het werk van Fanny als UX-designer omschrijven. Ze kan makkelijk schakelen tussen de verwachting van de eindklant en de wens van de opdrachtgever. Ze vraagt goed door, komt proactief met verbetervoorstellen die soms verder gaan dan haar opdracht én heeft een gave om complexe materie eenvoudiger te maken aan de hand van design.”

Romy Vooijs

Campagnemanager en Product Owner

Het is heel fijn als je een ux designer hebt die snapt wat je wil bereiken en gespecialiseerd is in het ontwerpen van goede gebruikerservaringen. Fanny kan in de huid van de gebruiker kruipen en op basis van die inzichten met verbetervoorstellen komen die niet alleen gebaseerd zijn op conventionele website ontwerp maar die voor de gebruiker het meeste voordeel opleveren zonder dat het ten nadelen is van de business.”

Yoram Hutzezon

Strategisch Marketeer Digital

“Met Fanny heb ik bij meerdere projecten samengewerkt vanuit mijn functie als eindverantwoordelijke voor het Online Delivery Team van Monuta. Fanny kenmerkt zich als een enthousiaste resultaatgerichte professional die vakkennis, betrokkenheid en communicatieve vaardigheden combineert voor een optimaal resultaat. Ze schakelt gemakkelijk tussen marketeers en het development team draait moeiteloos mee met de Agile werkwijze. Bovenal heb ik altijd met veel plezier met haar samengewerkt”.

Johan Kloosterman

Manager ICT online Team

“De samenwerking met Fanny was de afgelopen 4 jaar bij Monuta erg prettig. Tijdens de samenwerking heb ik intensief samengewerkt op de projecten lokale websites en uitvaartwensen. Van gebruikersonderzoek tot het uitwerken van UX designs denkt Fanny in alle punten mee. Aanrader om mee samen te werken als je meer uit je business wilt halen!”

Stefan Poulisse

Online Marketing Strateeg

Fanny Truijens
info@fannytruijens.nl
0621865277
KvK 86940740
BTW NL004329717B42
Logo Fanny Truijens

© 2022 - 2023 Fanny Truijens UX/UI Designer · Alle rechten voorbehouden.