Recensies

★ ★ ★ ★ ★

“Fanny heeft met de Divi builder onze website volledig aangepakt, waardoor onze website nu beter werkt, moderner en mobile friendly is. Ze heeft niet alleen gekeken naar het design van de website, maar ze heeft ook tijd geïnvesteerd in SEO waardoor onze website nu veel beter en met de juiste zoektermen vindbaar is.

Het samenwerken met Fanny was erg relaxed. Na een aantal keer samen te overleggen had ik het idee dat ze meteen begreep waar ik heen wilde. We hadden de wens om onze website binnen vrij korte termijn af te hebben en dit heeft Fanny ruimschoots gehaald. Fanny toont veel initiatief en is communicatief erg sterk. Ik vond het een fijne samenwerking en het resultaat mag er zeker zijn. We krijgen veel complimenten!”.

Sharon van Rossum, Sales Manager Wels Techniek Wijchen

Opdracht: aanpassen WordPress website met Divi Builder

★ ★ ★ ★ ★

Nieuwsgierig, doortastend en verfrissend, zo zou ik het werk van Fanny als UX-designer omschrijven. Ze kan makkelijk schakelen tussen de verwachting van de eindklant en de wens van de opdrachtgever. Ze vraagt goed door, komt proactief met verbetervoorstellen die soms verder gaan dan haar opdracht én heeft een gave om complexe materie eenvoudiger te maken aan de hand van design. Over haar werk is Fanny super serieus, maar in het proces vooral ook erg grappig. Heel fijn om mee samen te werken.”

Romy Vooijs, Campagnemanager en Product Owner Monuta

Opdracht: volledig UX en Visual re-design van Mijn Monuta + Usability onderzoek

★ ★ ★ ★ ★

“Met Fanny heb ik bij meerdere projecten samengewerkt vanuit mijn functie als eindverantwoordelijke voor het Online Delivery Team van Monuta. Fanny kenmerkt zich als een enthousiaste resultaatgerichte professional die vakkennis, betrokkenheid en communicatieve vaardigheden combineert voor een optimaal resultaat. Ze schakelt gemakkelijk tussen marketeers en het development team draait moeiteloos mee met de Agile werkwijze. Bovenal heb ik altijd met veel plezier met haar samengewerkt”.

Johan Kloosterman, Manager ICT Online Team Monuta

Opdracht: diverse UX opdrachten

★ ★ ★ ★ ★

“Als digital strateeg heb ik altijd heel goed kunnen samenwerken met Fanny. Het is vanuit marketing perspectief heel fijn als je een ux designer hebt die snapt wat je wil bereiken en gespecialiseerd is in het ontwerpen van goede gebruikerservaringen. Fanny is goed in staat om ook echt in de huid van de gebruiker te kruipen en op basis van die inzichten met verbetervoorstellen te komen. Voorstellen die niet alleen gebaseerd zijn op conventionele website ontwerp maar die vooral kijken naar wat voor de gebruiker het meeste voordeel oplevert zonder dat het ten nadelen is van de business. Fanny kan goed laveren tussen de business behoefte aan de ene kant en de technische ICT kennis aan de andere kant. UX onderzoek weet ze goed te leiden en ik heb ervaren dat respondenten zich op hun gemak voelen en makkelijk (gevoelige) problemen waar ze tegenaan lopen tijdens het onderzoek op tafel leggen. Ook het analyseren van onderzoeksresultaten en dit vertalen naar concrete designvoorstellen is iets wat Fanny uitermate goed beheerst. Al met al heb ik altijd met veel plezier samengewerkt met Fanny door haar collegialiteit maar zeker ook door haak vakinhoudelijke kennis”.

Yoram Hutzezon, Senior Marketeer Monuta

Opdracht: diverse UX opdrachten

★ ★ ★ ★ ★

“Het design voor de Hashtrack website en het spelportaal heeft ons heel erg geholpen om de Hashtrack professioneler en gebruiksvriendelijker te maken. We hebben van onze gebruikers veel positieve reacties gehad, waarbij ze aangaven dat de nieuwe versie van de website er veel beter uit ziet en intuïtief te gebruiken is. De designs werden professioneel opgeleverd en voor de developer waren ze direct te gebruiken, feedback werd snel verwerkt, waardoor wij uiteindelijk zeer blij zijn met de look en feel”.

Anne Westerhof , Eigenaar Hashtrack

Opdracht: re-design (UX/UI) website

★ ★ ★ ★ ★

“Ik ben slaapcoach van beroep en help daarmee ouders die moeite hebben om hun kindje in slaap te krijgen. Omdat mijn doelgroep kritisch is was het heel fijn om de hulp van Fanny in te schakelen voor mijn website. Fanny heeft met haar kundigheid en verstand van zaken rust aangebracht op mijn website zodat ouders duidelijk zien wat de stappen zijn tijdens een slaapcoachtraining maar ook snel en makkelijk contact op kunnen nemen met mij. Door haar rust en geduld creeerde ze een website die past bij mij”.

Aisha Scheuer

Eigenaar, Bewust Kindercoaching & DIWMOTZ

Fanny Truijens
info@fannytruijens.nl
0621865277
KvK 86940740
BTW NL004329717B42
Logo Fanny Truijens

© 2022 - 2023 Fanny Truijens UX/UI Designer · Alle rechten voorbehouden.