Selecteer een pagina

Recensies

Yoram Hutzezon Monuta

Yoram Hutzezon

Senior Marketeer Monuta

Als digital strateeg heb ik altijd heel goed kunnen samenwerken met Fanny. Het is vanuit marketing perspectief heel fijn als je een ux designer hebt die snapt wat je wil bereiken en gespecialiseerd is in het ontwerpen van goede gebruikerservaringen. Fanny is goed in staat om ook echt in de huid van de gebruiker te kruipen en op basis van die inzichten met verbetervoorstellen te komen. Voorstellen die niet alleen gebaseerd zijn op conventionele website ontwerp maar die vooral kijken naar wat voor de gebruiker het meeste voordeel oplevert zonder dat het ten nadelen is van de business. Fanny kan goed laveren tussen de business behoefte aan de ene kant en de technische ICT kennis aan de andere kant. UX onderzoek weet ze goed te leiden en ik heb ervaren dat respondenten zich op hun gemak voelen en makkelijk (gevoelige) problemen waar ze tegenaan lopen tijdens het onderzoek op tafel leggen. Ook het analyseren van onderzoeksresultaten en dit vertalen naar concrete designvoorstellen is iets wat Fanny uitermate goed beheerst. Al met al heb ik altijd met veel plezier samengewerkt met Fanny door haar collegialiteit maar zeker ook door haar vakinhoudelijke kennis.

Hashtrack

Anne Westerhof

Senior Developer en eigenaar Hashtrack

“Het design voor de Hashtrack website en het spelportaal heeft ons heel erg geholpen om de Hashtrack professioneler en gebruiksvriendelijker te maken. We hebben van onze gebruikers veel positieve reacties gehad, waarbij ze aangaven dat de nieuwe versie van de website er veel beter uit ziet en intuïtief te gebruiken is. De designs werden professioneel opgeleverd en voor de developer waren ze direct te gebruiken, feedback werd snel verwerkt, waardoor wij uiteindelijk zeer blij zijn met de look en feel.”

BEWUST Kindercoaching

Aisha Scheuer

Eigenaar BEWUST Kindercoaching en Dit is waarom mensen op Twitter zitten

“Ik ben slaapcoach van beroep en help daarmee ouders die moeite hebben om hun kindje in slaap te krijgen. Omdat mijn doelgroep kritisch is was het heel fijn om de hulp van Fanny in te schakelen voor mijn website. Fanny heeft met haar kundigheid en verstand van zaken rust aangebracht op mijn website zodat ouders duidelijk zien wat de stappen zijn tijdens een slaapcoachtraining maar ook snel en makkelijk contact op kunnen nemen met mij. Door haar rust en geduld creeerde ze een website die past bij mij.”