Professional Diploma in UX Design

Diensten

Moderne Divi WordPress website nodig?

Een website om trots op te zijn

Divi WordPress website
Divi website

Een website om trots op te zijn

Door mijn werk als UX-designer weet ik hoe belangrijk het is een gebruiksvriendelijke website te hebben. Een website waar je klanten blij van worden en die de zoektocht van je gebruikers zo makkelijk mogelijk maakt. En dat is precies mijn missie: de online wereld gebruiksvriendelijker maken.

Ik help je graag om je online doelgroep om te toveren tot converterende klanten. Dat doe ik door een optimale, gebruiksvriendelijke, mooie en responsieve WordPress website te maken met het Divi theme. De mogelijkheden met het Divi theme zijn eindeloos. Op basis van je huisstijl en je eigen wensen kies ik een passend template uit en maak ik een moderne website waar je trots op kunt zijn.

Geschikt voor desktop, tablet en mobiel

Divi is het meest populaire WordPress-thema ter wereld en is standaard responsief. Doordat de templates van Divi standaard responsief zijn ziet je website er op alle schermen mooi en professioneel uit en kan ik elk element perfect afstemmen op computers, tablets en smartphones. Met een website die op alle schermen goed functioneert tover je een lach op het gezicht van je gebruikers!

Divi WordPress website

De voordelen van een moderne, responsieve Divi website

Het kan zijn dat je een nieuwe huisstijl hebt en dat je website daarom toe is aan een vernieuwing. Of je website is gewoonweg toe aan modernisering. Wist je dat een moderne, gebruiksvriendelijke website meer voordelen heeft?

Een moderne en gebruiksvriendelijke website zorgt voor:

  • een meer betrouwbare uitstraling
  • hogere conversies
  • een hogere ranking in zoekmachines zoals Google
  • een glimlach op het gezicht van je klanten

Tarieven

De kosten van een nieuwe website hangen sterk af van de wensen en behoeften die je hebt en hoe complex je website is of gaat worden. De gemiddelde kosten van een standaard website zijn €1.500 excl. btw. Je hebt dan een gebruiksvriendelijke, responsieve en moderne website met:
 
een homepage
een contentpagina (diensten en/of producten)
een over mij / over ons pagina
een blogpagina
een landingspagina
een standaard pagina voor juridische informatie (cookies, disclaimer, privacyverklaring, algemene voorwaarden)
een contactpagina met contactformulier

Zij gingen je al voor

★ ★ ★ ★ ★

“Mijn website was toe aan vernieuwing en moest uitgebreid worden. Samen met Fanny heb ik mijn wensen besproken. Fanny is een echte aanpakker. Ze heeft niet alleen de website aangepast, maar ook mijn ranking in Google verbeterd. Mijn website oogt modern en is gebruiksvriendelijk op alle apparaten. Ik krijg regelmatig complimenten van mijn klanten. Fanny is niet alleen heel deskundig en professioneel, maar ook een prettig persoon om mee samen te werken!”

Website: https://bewustkindercoaching.nl/

Aisha Scheuer

BEWUST Slaapcoaching & kindercoaching

★ ★ ★ ★ ★

“Fanny heeft met de Divi builder onze website volledig aangepakt, waardoor onze website nu beter werkt, moderner en mobile friendly  is. Ze heeft niet alleen gekeken naar het design van de website, maar ze heeft ook geïnvesteerd SEO waardoor onze website nu veel beter en met de juiste zoektermen vindbaar is.

Het samenwerken met Fanny was erg relaxed. Na een aantal keer samen te overleggen had ik het idee dat ze meteen begreep waar ik heen wilde. We hadden de wens om onze website binnen vrij korte termijn af te hebben en dit heeft Fanny ruimschoots gehaald. Fanny toont veel initiatief en is communicatief erg sterk. Ik vond het een fijne samenwerking en het resultaat mag er zeker zijn. We krijgen veel complimenten!”.

Sharon van Rossum

Sales Manager, Wels Techniek Wijchen

Wil ook jij je klanten de allerbeste online ervaring bieden?

Zin in meer aanvragen, leads, conversies dankzij briljante online ervaringen voor klanten? Neem dan contact met me op, dan bekijken we hoe we onze samenwerking vormgeven! Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier

12 + 7 =

Profielfoto Fanny Truijens
Fanny Truijens
info@fannytruijens.nl
0621865277
KvK 86940740
BTW NL004329717B42
Logo Fanny Truijens

© 2022 - 2023 Fanny Truijens UX/UI Designer · Alle rechten voorbehouden.